Marion Meesters

Liefde voor de natuur heb ik van huis uit meegekregen. Omdat ik uit de duinstreek kom en daar altijd ben gebleven, zie ik de duinen als mijn “biotoop”. Mensen vragen me weleens of ik ergens een hutje heb, waar ik stiekem woon. Dat is niet zo, maar ik zou het wel willen… De duinen zelf, met hun ruige en open karakter, hebben mijn hart. Aangrenzend hieraan zijn prachtige landgoederen te vinden, met hun eigen specifieke natuur. En als ik de andere kant op ga, kom ik in de polders met weer een heel ander karakter. Het is soms moeilijk kiezen!

Mijn fotografiehobby is begonnen tijdens het hardlopen, gewoon met de telefoon. Maar alhoewel telefooncamera’s steeds beter worden, kent dit uiteindelijk wel zijn beperkingen. En zo ben ik overgestapt op een systeemcamera, eerst met één lens, en toen nog een lens, en nog een… Ik ben cursussen gaan doen en volg een hele rij fotografen op YouTube om verder te leren. Van kiekjes onder het hardlopen is het uitgelopen op een serieuze hobby, waar ik apart de deur voor uitga. Ik zet mijn foto’s regelmatig op Facebook, Instagram en Twitter, maar dat zijn uiteindelijk vluchtige media. Vandaar deze website: hier kan ik mijn passie volledig tot uiting brengen, in woord en beeld.

Een aantal van mijn foto's zijn te koop als prints. Heb je belangstelling voor andere foto's, neem dan gerust even contact op!

Profile #2 : Unable to extract JSON data