Marion Meesters

Liefde voor de natuur heb ik van huis uit meegekregen. Omdat ik uit de duinstreek kom en daar eigenlijk altijd ben gebleven, zie ik de duinen als mijn “biotoop”. Maar de liefde beperkt zich niet tot mijn eigen streek: overal waar ik kom, zoek ik de natuur op, natuurlijk het liefst met mijn camera. Of het nu om weidse landschappen, besloten bossen of de details van bloemen en insecten gaat, ik vind het allemaal even mooi. De beelden die ik maak wil ik graag delen om mijn liefde voor de natuur en landschap uit te dragen en om het draagvlak voor natuurbescherming te vergroten.

 

Omdat foto’s tweedimensionaal zijn en daardoor noodzakelijkerwijs beperkt, ben ik op zoek gegaan naar een manier om de dimensies ruimte en tijd toe te voegen: ik combineer foto’s van verschillende momenten en plaatsen, en van het grote geheel en de kleine details. Omdat deze nieuwe fase een frisse start rechtvaardigt, heb ik al mijn vorige foto’s en projecten van de website verwijderd. Nu is er nog maar een klein aantal nieuwe beelden te zien, maar dat ga ik geleidelijk aan uitbreiden.

 

Zou je een of meer beelden aan je muur willen hebben? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kwaliteitsafdruk op dibond. Die blijft altijd mooi en strak. Inclusief ophangsysteem kom je dan op de volgende prijzen:

 

30 x 30 cm    €   80
40 x 40 cm    € 110
50 x 50 cm    € 165
70 x 70 cm   € 275
100 x 100 cm    € 495

 

Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk. Heb je iets specifieks voor ogen (dat wel binnen mijn werkwijze past): ik maak ook werk in opdracht. Neem gerust even contact op.