Marion Meesters

Liefde voor de natuur heb ik van huis uit meegekregen. Omdat ik uit de duinstreek kom en daar eigenlijk altijd ben gebleven, zie ik de duinen als mijn “biotoop”. Maar de liefde beperkt zich niet tot mijn eigen streek: overal waar ik kom, zoek ik de natuur op, natuurlijk het liefst met mijn camera. Of het nu om weidse landschappen, besloten bossen of de details van bloemen en insecten gaat, ik vind het allemaal even mooi. De foto’s die ik maak wil ik graag delen om mijn liefde voor de natuur en landschap uit te dragen en om het draagvlak voor natuurbescherming te vergroten.

Omdat foto’s tweedimensionaal zijn en daardoor noodzakelijkerwijs beperkt, ben ik op zoek gegaan naar een manier om de dimensies ruimte en tijd toe te voegen: ik combineer foto’s van verschillende momenten en plaatsen. Omdat dit natuurlijk alsnog in een tweedimensionaal beeld resulteert, ben ik recentelijk nog een stapje verder gegaan. Bij sommige foto’s voeg ik een fysieke dimensie toe, onder andere met materialen van die specifieke plek.

Omdat deze nieuwe fase een frisse start rechtvaardigt, heb ik al mijn vorige foto’s en projecten van de website verwijderd. Nu is er nog maar een klein aantal nieuwe beelden te zien, maar dat ga ik geleidelijk aan uitbreiden. Uiteraard kan ik de foto’s die na het afdrukken nog bewerkt zijn, hier niet goed tonen. Dat moet uiteindelijk op een andere, nog nader te bepalen manier. Als het zover is, laat ik dat weten!