Fotoblog

Een mooie afsluiting

Zo zat ik nog mijn plannen en doelen voor dit jaar op een rijtje te zetten en zo zijn we alweer bijna halverwege. Het is inmiddels duidelijk dat het niet met alle plannen en doelen goed gaat. Misschien was ik ook wel te ambitieus in wat ik allemaal wilde aanpakken dit jaar. Aan de andere kant: als je maar genoeg dingen op je lijstje zet, zijn er altijd wel een paar die lukken. Dus in plaats van te kijken naar de dingen die niet goed gaan en doelen die ik niet lijk te gaan halen, heb ik besloten om te kijken naar de dingen die wel goed gaan. Die zelfs heel goed gaan. Want die zijn er ook!

 

Exposities

Een van de dingen die ik had opgeschreven voor dit jaar was: stappen ondernemen om te exposeren. Dat heb ik gedaan, op verschillende manieren. En zo komt het dat werk van mij de komende tijd op 3 plekken te zien is.

Allereerst mag ik één werk laten zien op de overzichtstentoonstelling van de Kunstroute Velsen op 3-4 juni. Daarna volgt eind juni Kunst aan de Kade in het kader van het Havenfestival IJmuiden, waar ik een hele zeecontainer tot mijn beschikking heb. En van half juli tot eind augustus exposeer ik dezelfde werken in de bibliotheek van IJmuiden. Ik vind dit allemaal heel erg leuk en natuurlijk ook enorm spannend. Ik heb dit immers nog nooit gedaan.

 

Afsluiting en een nieuw begin

De exposities zijn, samen met mijn kalender voor 2024 (waarover later meer), een natuurlijke afsluiting van mijn project “Mensen aan de Kust”, en dan met name het onderdeel "IJmuiden Rauw aan Zee". Dit project is zo goed bevallen, dat ik besloten heb het als “levend” project aan te houden. Er kan dus altijd nog iets bij komen. Een heel nieuw project is uiteraard al in ontwikkeling, maar dat houd ik nog even voor mezelf.